• sv

Tjänster

För att kunna möte alla krav och förväntningar i denna oerhört dynamiska bransch gäller det att vara lyhörd, nyfiken och aktiv. På så vis har vi idag samlat på oss kompetens och resurser som gör att vi kan erbjuda de bästa och mest lönsamma lösningar för alla typer av grafiska produktioner. Tjänsterna vi erbjuder syftar alltid till att skapa ett mervärde för dig som beställare, både genom optimerade kostnader och som optimal träffsäkerhet för ditt utskick.

Exempel på tjänster:

-Projektledning:  

Att samarbeta med oss ska kännas enkelt och säkert. Vår gedigna erfarenhet av trycksaksproduktion och projektledning betyder att din produktion är i säkra händer. Vi tar totalansvar för produktion och distribution, från idé till färdiglevererad produkt, där kvalitet, leveranssäkerhet och inte minst ekonomin står i centrum. Genom vår koncerns breda kompetens och våra mångåriga samarbetspartners ser vi alltid till att allt produceras på rätt ställe och på bästa sätt!

-Adressering:   

Vi hanterar all typ av adressering, inkjet och laserprint, i både svart eller 4-färg, i stora och små upplagor. Med en av Europas största printkapacitet på vårt moderbolag V-print, är möjligheterna till personalisering av alla typer av utskick väldigt stora, till helt andra kostnader än digitaltryck.

-Portooptimering: 

Med vårt avancerade system för hantering av adressfiler kan vi genom att analysera volymer, geografisk spridning, utdelningsdag etc., hitta den bästa tänkbara lösningen för just ditt utskick. Det är inte ovanligt med portobesparingar upp till 20 % mot standardpriser, men även för dig med eventuellt portoavtal kan besparingen bli betydande.

Vi samarbetar med alla Sveriges utdelare av post och våra kollegor på DRX är även certifierade av Bring Citymail.

-Adresshantering:   

Vi kan hjälpa till med att göra ytterligare besparingar genom att analysera adressernas kvalitet. Vi kan bl.a. matcha bort dubbletter så att ni inte skickar ut fler än nödvändigt och även postnummerrätta felaktiga postnummer så att ni inte riskerar att få utskicket i retur. Vi kan också erbjuda avancerad redigering av databaser, m.m. Har du inte egna adresser men vill nå en viss målgrupp med ditt utskick? Inga problem, vi har verktygen och kunskapen att hjälpa er med det också. Vi förmedlar adresser och med avancerade urvalsvariabler kan vi få ert utskick att nå just de mottagare ni önskar.

-Distribution:

Med våra kollegor på DRX kan vi idag erbjuda kuvertering, inplastning, postalsortering och manuella packningar här i Malmö. Vi kan hantera de flesta typer av produktioner i både kuvertering och inplastning, såsom matchning, read´n´print, selektering och adressering on-line.

-Dummy-framställning: 

Vi hjälper gärna till att framställa en dummy om du har en idé till en produkt så att du kan se och känna på hur ett slutresultat skulle bli. Tillsammans kan vi även anpassa produkten så att den blir precis så skräddarsydd och effektiv som möjligt. Behöver du inspiration och idéer så har vi även mängder med exempel och förslag på produkter som fungerat bra vid tidigare kampanjer.

-Provtryck: 

Behöver du hjälp med att ta fram provtryck så hjälper vi gärna till med det.